Optimaal videobeelden streamen met een Capture Card

Optimaal videobeelden streamen met een capture card

Met behulp van een capture card kunt u nog beter gebruik maken van alle mogelijkheden die video streaming biedt. Met deze card kunt u apparaten aan elkaar koppelen om beelden de wereld in te sturen. De capture card mag dan ook niet ontbreken als u een video streaming werkplek gaat inrichten, of dat nu thuis is of op kantoor. Bij MoVision Producties hebben we uiteraard alles in huis om ervoor te zorgen dat uw video streaming vlekkeloos verloopt.

Wat doet een capture card precies?

Een capture card is een kastje met meestal 2 HDMI aansluitingen. U sluit op de in-plug een console aan waar de video op wordt gespeeld die u wilt streamen. De uitgang sluit u aan op de pc waarmee u de uitzending verzorgt. Zo kunt u bijvoorbeeld live een nieuwe videogame presenteren die op bepaalde spelcomputers wordt gespeeld. Maar u kunt ook de beelden van een camera buiten live via de pc of laptop streamen naar uw publiek.

Uitgebreide mogelijkheden met een capture card

Als u gebruik maakt van een capture card kunt u de mogelijkheden voor live streaming maar ook het opnemen van streaming optimaal gebruiken. U kunt op deze manier bijvoorbeeld een live optreden opnemen zodat u het later online kunt zetten voor mensen die het niet hebben kunnen zien. Maar u kunt ook een presentatie geven van uw bedrijf die u later op uw website plaatst zodat bezoekers dit kunnen terugkijken. Ideaal voor de presentatie van uw diensten of de promotie van een nieuw product. Uit onderzoek blijkt dat video vaak meer aanspreekt dan een tekst of een afbeelding.

Ga voor topkwaliteit video

Een goede capture card zorgt voor 1080p videostreaming. Hiermee wordt de hoogste kwaliteit video gegarandeerd zonder kwaliteitsverlies. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een haperende, krakkemikkige video laat zien waar de kijkers zich alleen maar aan ergeren. U kunt met een goede capture card optimaal alle mogelijkheden benutten om uw publiek te geven waar ze om vragen of wat u ze wilt bieden.

Maak aansprekende YouTube video’s

Wilt u uw bedrijf of uzelf als persoon op een professionele manier presenteren dan mag video daar natuurlijk niet bij ontbreken. Met bewegend beeld en geluid kunt u immers zoveel meer tonen dan met tekst en afbeeldingen. U kunt zich ermee presenteren bij een werkgever voor die geweldige baan waar u graag voor in aanmerking wilt komen. Maar u kunt er ook mee laten zien wat u in uw mars heeft. Dansen, zingen, maar ook kunt u uw beroep ermee presenteren aan uw klanten. Laat projecten zien die u als hovenier, schilder of timmerman heeft gedaan om uw klanten te laten zien dat u goed bent in uw vak. Plaats de video’s op uw website of op uw YouTube kanaal en het zal wellicht bijdragen aan het vullen van uw orderportefeuille.

Wat heb ik nog meer nodig voor een goede video streaming?

Behalve een capture card heeft u natuurlijk een goede camera nodig als u live wilt gaan streamen of goede opnames wilt maken van een live event. Bij MoVision Producties vindt u in onze webshop alles wat u nodig heeft voor de perfecte video performance. U kunt de accessoires die u nodig heeft bestellen in onze webshop, maar wij kunnen u ook volledig ontzorgen door bij u ter plaatse de video streaming te installeren waarna u er zelf mee aan de slag kunt, uiteraard na de nodige uitleg door onze vakmensen als u dat op prijs stelt.

Kies voor kwaliteit in video met MoVision Producties

Als u professionele video’s wilt maken dan gaat u natuurlijk voor kwaliteit. Met de juiste apparatuur gaat dat ook zeker lukken. Voor een topkwaliteit capture card bent u bij MoVision Producties aan het juiste adres. U vindt deze in de webshop. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via telefoonnummer 070 20 600 22 of gebruik onze handige online chat. Wij helpen u graag met goed advies. Voor grotere zakelijke orders adviseren wij u om contact met ons op te nemen voor een offerte op maat.

Bel me vandaag terug