DRONE

VAL OOK OP VANUIT DE LUCHT

Jouw bedrijf goed op de kaart zetten door middel van een dronevideo? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze dronepiloten hebben arenlange ervaring en beschikken over de benodigde certificaten.

Waarom met een drone?

Met een drone-video kun je jouw bedrijf van alle kanten belichten. Wij brengen zowel de binnen- als buitenkant van het bedrijf in beeld. Met verschillende effecten, zoals in- en uitzoomen, zorgen we voor een onuitwisbare indruk van je bedrijf. Geef jouw klanten een kijkje en maak hen nieuwsgierig!

Drone-video’s voor bedrijven zijn nog relatief nieuw. Wees dus daarom jouw concurrenten voor en haal je klanten eerder over de streep. Met een dronevideo straal je vooruitstrevendheid uit. Daarnaast geef je een goed beeld van het type bedrijf dat je bent!

Staat jouw bedrijf in een prachtige omgeving? Met een drone-video vanuit de lucht ziet de doelgroep in één oogopslag hoe het bedrijf eruitziet en waar je voor staat!

Waarom bij ons?

Advies

Een goede dronevideo valt of staat met een goed concept. Deze video is dan ook volledig inzetbaar voor de door uw gewenste marketing-doeleinden.

Topkwaliteit

Dankzij onze ervaren dronepiloten, gebruik van professionele materialen en een gestroomlijnde werkwijze, garanderen wij de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Afspraak is afspraak

Na oplevering is uw video direct klaar voor gebruik. Wij leveren de video aan zoals u wenst: geschikt voor op de website, sociale media of als download.

Interessant?

Wij gaan graag met u in gesprek