video-2562034_1920

Promotievideo

Een Promo video zal erg helpen om je service, evenement, of dienst bekend te maken bij je potentiële klant. Met een mooi en goed filmpje maakt u meer indruk dan met alleen woorden. Wij helpen je daarom uw service, evenement of dienst in een creatief concept en een passende vorm te verpakken.

camera-690163_1920

Bedrijfsfilm

In een bedrijfsfilmpje laat je als bedrijf zien wie je bent, waarvoor je staat en wat je dagelijkse operaties zijn. Elk bedrijf heeft een eigen verhaal en wij zorgen ervoor dat uw verhaal door middel van een bedrijfsfilmpje wordt verteld.

video-controller-336657_1920

Productvideo

Heeft u een product die u wilt promoten? Dan is een product video de juiste optie. Hiermee zullen wij het product promoten aan de hand van een aantrekkelijk en interessant filmpje. In dit promo filmpje zal de door u aangeboden product op de meest leuke en meest enthousiaste manier gepresenteerd worden.

Promotievideo

Een Promo video zal erg helpen om je service, evenement, of dienst bekend te maken bij je potentiële klant. Met een mooi en goed filmpje maakt u meer indruk dan met alleen woorden. Wij helpen je daarom uw service, evenement of dienst in een creatief concept en een passende vorm te verpakken. Om de kwaliteit te waarborgen en een effectieve promo filmpje te maken wat ook tevens aansluit bij de wens van de klant, hebben we een aantal stappen die samen wordt doorlopen met de klant.

Stap 1: Het bepalen van de inhoud van het promotiefilmpje

Hierin zullen we met u samen bespreken wat precies de inhoud van het filmpje wordt. Wat is de boodschap die naar voren dient te komen? En wat moet duidelijk in beeld komen.

Stap 2: Concept

Onze professionals zullen een voorstel doen van het filmpje. Hierdoor krijgt u een idee van de vorm en stijl van het filmpje.

Stap 3: Basis-Script

In samenwerking met u zal een basis-script worden geschreven waarin we de shots van het promo filmpje bepalen.

Stap 4: Filmen

In deze stap zal onze cameraman de afgesproken shots in beeld brengen.

Na de hierboven genoemde stappen zullen onze editors van al het beeldmateriaal een aantrekkelijke en pakkende promo filmpje maken. Vervolgens zal er een evaluatie plaatsvinden met klant om het promo filmpje te evalueren en eventuele aanpassingen te bespreken. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.