De ongekende mogelijkheden van een livestream camera

De ongekende mogelijkheden van een livestream camera

Een livestream camera mag vandaag de dag niet meer ontbreken in uw bedrijf. Sinds de coronacrisis heeft livestreaming een snelle opmars gemaakt. De aanleiding was niet positief, maar deze ontwikkeling biedt wel ongekende mogelijkheden voor uw organisatie. U kunt nu presentaties geven aan klanten over de hele wereld zonder dat u er live aanwezig hoeft  te zijn. U kunt een meeting plannen met medewerkers zonder dat ze uren in de file staan om op een bepaalde locatie aanwezig te kunnen zijn.

Het gemak van een livestream nu voor iedereen bereikbaar

Een livestream was een paar jaar geleden nog iets bijzonders. Het was een primeur wanneer de CEO van een bedrijf de medewerkers van een vestiging aan de andere kant van de wereld live toesprak. Maar vandaag de dag is de livestream camera helemaal ingeburgerd. Zelfs ons Koningspaar maakt er gebruik van om virtuele werkbezoeken te brengen aan bedrijven en instellingen en live met medewerkers en vertegenwoordigers te praten.

Waar moet u op letten als u de livestream camera gebruikt?

Wanneer u werkt met een livestream camera, houd er dan rekening mee dat alle deelnemers alles kunnen zien wat de camera registreert. Zorg dus bij een meeting voor een neutrale achtergrond. Als u aan de keukentafel werkt komt het niet zo professioneel over als de kinderen rondlopen of de kat steeds in beeld komt terwijl u een gloedvol betoog houdt over het nieuwe product dat uw bedrijf binnenkort op de markt gaat brengen. Een goede voorbereiding is dan ook erg belangrijk. Als u deelneemt aan een livestream meeting, zorg dan dat u er net zo verzorgd uitziet als wanneer u een live bijeenkomst heeft. De spijkerbroek en het T-shirt dus maar even inwisselen voor een decent look.

Optimale beeld- en geluidskwaliteit met een livestream camera

Natuurlijk kunt u voor een livestream gebruik maken van de camera op uw laptop. Maar als u optimaal beeld en geluid wilt dan is een goede livestream camera onontbeerlijk, zo ook een stabiele en snelle internetverbinding. Als de verbinding niet optimaal is dan gaat de verbinding mogelijk haperen omdat de hoge kwaliteit video niet snel genoeg kan worden verzonden. Dat is natuurlijk erg irritant. Daarom is het belangrijk om na te gaan of uw internetverbinding ter plaatse in staat is om genoeg data te versturen om de videoverbinding goed te laten verlopen. De medewerkers van MoVision Producties kunnen u adviseren over het opzetten van een zo optimaal mogelijke videoverbinding met de juiste livestream camera.

De juiste apparatuur voor een livestream

Wanneer u gebruik wilt maken van livestream, dan is het eerste wat u nodig heeft een goede livestream camera. Bij MoVision Producties kunt u alles bestellen war u nodig heeft om een betrouwbare livestream verbinding op te zetten. En dat is nog niet alles, wij kunnen de installatie bij u regelen waarna u er zelf mee aan de slag kunt. Natuurlijk krijgt u uitgebreide uitleg over hoe u de camera gebruikt Maar u kunt ook in onze webshop de benodigde materialen bestellen en alles zelf doen, we leveren zo snel mogelijk, u kunt direct zien of de door u gewenste camera op voorraad is.

Aan de slag met uw livestream camera

Wilt u ook uw bedrijf op een leuke manier op de kaart zetten en uw klanten of website bezoekers op een moderne manier kennis laten maken met uw product? Of wilt u uw business meetings voortaan op een moderne, milieubewuste manier laten plaatsvinden, dus met zo min mogelijk reisbewegingen? Dan kan MoVision Producties u helpen met de juiste apparatuur. Onze livestream camera’s zijn van uitstekende kwaliteit en in onze webshop te bestellen tegen scherpe prijzen. U heeft uw bestelling vrijwel altijd de volgende werkdag in huis. Onze klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar, ook via live chat op de website. U kunt natuurlijk ook bellen, ons telefoonnummer is 070 20 600 22. Gaat het om een grotere bestelling, dan kunt u ook contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Bel me vandaag terug