Maak professionele producties met een PTZ camera

Maak professionele producties met een PTZ camera

Bij het maken van een professionele video kunt u gebruik maken van een PTZ camera. PTZ staat voor Pan/Tilt/Zoom. Het zijn camera’s die door de gebruiker op afstand kunnen worden bediend om in- of uit te zoomen op een bepaald object. Deze camera’s worden onder andere ook gebruikt voor beveiliging, zowel binnen als buiten. Ze kunnen prima in een weerbestendige behuizing worden geplaatst om, eventueel in combinatie met een bewegingssensor, opnames te maken die voor de bewaking van een bedrijf of terrein worden gebruikt. Maar vanwege hun geavanceerde mogelijkheden is een PTZ camera ook bij uitstek geschikt voor perfecte video opnamen.

Professioneel filmen met een PTZ camera

Met een PTZ camera maakt u de mooiste professionele films. U kunt de camera vooraf zo opstellen dat alles wat u wilt filmen mooi in beeld komt. Deze camera leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor het opnemen van een business presentatie. De spreker kan vooraf goed in beeld worden gezet zodat de opname in één keer goed gaat en er geen delen overnieuw hoeven te worden gedaan. U kunt uiteraard gebruik maken van een autocue zodat de spreker zijn tekst niet van papier hoeft te lezen of uit het hoofd hoeft te doen.

Opnamen van hoogwaardige kwaliteit

Met de professionele PTZ camera’s van MoVision Producties kunt u hoogwaardige opnamen maken in HD en 4K kwaliteit. Deze films kunt u zonder problemen op een groot scherm laten zien zonder dat het beeld er korrelig en daardoor amateuristisch uitziet. Ook zijn de opnamen prima geschikt om op uw website te publiceren. Zo kunt u bijvoorbeeld een nieuw product presenteren aan de bezoekers van uw site. Ook voor intern gebruik kunnen video’s van pas komen, zoals het opnemen van een meeting die later kan worden teruggekeken door medewerkers die er niet bij konden zijn.

Kies voor gebruiksgemak met een PTZ camera

De bediening van een PTZ camera is relatief eenvoudig. U hoeft geen hoogwaardige technische kennis te hebben van opnametechnieken om toch met deze camera’s te kunnen werken. De instellingen zijn relatief eenvoudig en als de camera eenmaal goed is ingesteld hoeft u er vaak niet heel veel meer aan te doen. Voor de liefhebbers zijn er natuurlijk wel mogelijkheden zoals inzoomen tijdens de opname. Dit principe is bijvoorbeeld goed toepasbaar als u een product presenteert en bepaalde details wilt laten zien. Ook bij het geven van een online tutorial kan inzoomen handig zijn, zoals op een beeldscherm van een computer om de werking van software te duiden of het maken van close up beelden bij een make-up tutorial.

Welke PTZ camera moet ik kiezen?

In de webshop van Movision Producties vindt u een uitgebreid assortiment PTZ camera’s. Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om hieruit een keuze te maken, zeker als u niet beschikt over uitgebreide kennis van deze camera’s. Kijk zeker niet alleen naar de prijs, maar maak uw keuze op basis van wat u met de camera wilt gaan doen. Aan de hand van uw minimale eisen kunt u een voorselectie maken en op basis daarvan uw definitieve keuze bepalen.

Bestel een PTZ camera voor de beste prijs

Bent u op zoek naar een goede en betaalbare PTZ camera? Bekijk dan het assortiment van MoVision Producties en bestel direct in onze webshop. Voor een grotere order, zoals een complete installatie voor het maken, bewaren en streamen van video, kunt u ook een offerte op maat aanvragen. Neem contact op via de live chat op de website of bel ons op telefoonnummer 070 20 600 22.

Bel me vandaag terug