Voor organisaties, kleine en grote bedrijven

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en beheren van beeldmateriaal, websites, webshops, livestreams, logo's en flyers.

Bij veel organisaties is op meerdere vlakken en op diverse afdelingen behoefte aan video-content. Niet alleen voor op een beurs, bij een presentatie, een commercial of bedrijfsfilm maar video wordt ook heel veel gepost en gebruikt op sites en social media. Video is niet alleen meer te bekijken op een tv of computer maar tegenwoordig kijkt men video waar men wil, ook in de trein, op kantoor, thuis of in de Starbucks.

Wij zijn actief op het gebied van het produceren en beheren van online video's en werken met heel veel plezier. Ook voor websites hebben we uitstekende professionals die u graag van dienst zullen zijn. Uiteraard hebben we ook specialisten in het maken van Logo's en flyers om op straat nog meer op te vallen.

Bij MoVision heeft iedere klant een vaste creative producer waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt onze camera-operators en editors aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met dezelfde producer zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, hebben geen last-minute of weekend tarieven en gaan door tot de video’s tip top in orde zijn en voldoen aan de wensen van de klant.

>>  Bekijk ons portfolio