Onze kracht

webDesign

Uw website of webshop krijgen een strak design waarbij deze online goed opvalt. Hét online visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie.

livestream

Live op Social Media met Full HD kwaliteit en supersnel. Dát is wat wij voor u kunnen betekenen. Ons livestream-team staat al voor u klaar!

Beeldproducties

Tegenwoordig kun je niet zonder een bedrijfsfilmpje of een promofilm. Ook hiervoor gaan wij graag voor u aan de slag.

Wie zijn wij?

Het is een eer om ons aan u voor te stellen. Wij zijn een team enthousiaste jonge mensen die gespecialiseerd zijn in het maken en realiseren van livestreams, beeldproducties, droneshots, website, webshop, grafisch design en nog veel meer. Wij gaan dagelijks met een goed gevoel naar ons werk. We hebben namelijk heel veel uitdagingen van klanten mogen oplossen. En de voldoening die wij daaruit krijgen, zorgt ervoor dat we blijven gaan.

Livestream
Al jaren voordat de coronapandemie onze samenleving heeft geraakt, waren wij al gespecialiseerd in het livestreamen van bijeenkomsten in de breedste zin. We zijn een aantal jaar geleden ook begonnen met het aanbieden van livestreamapparatuur. Daar hebben we spciaal een webshop op onze website voor ontwikkeld. De ervaring die we hebben opgehaald, hebben ervoor gezorgd dat we onze webshop zorgvuldig hebben samengesteld. Wij adviseren u graag als u ergens tegenaan loopt. 

Voor organisaties, kleine én grote bedrijven

Bij veel organisaties is er behoefte aan video-content. Niet alleen voor op een beurs, een presentatie, een commercial of bedrijfsfilm. Video’s worden ook heel veel gepost en gebruikt op sites en social media. Een video is niet alleen meer te bekijken op een tv of computer. Tegenwoordig kijkt men video waar men wil: in de trein, op kantoor, thuis of gewoon buiten. Wij zijn actief op het gebied van het produceren en beheren van online video’s en werken met heel veel plezier.

Ook voor websites hebben we uitstekende professionals die u graag van dienst zullen zijn. Uiteraard hebben we ook specialisten in het maken van logo’s en flyers om op straat nog meer op te vallen.

Bij MoVision Producties heeft iedere klant een vaste creative producer waarmee alle projecten uitgewerkt en geproduceerd worden. Deze producer denkt mee over de scripts, stuurt onze camera-operators en editors aan en houdt de deadlines in de gaten. Het werken met dezelfde producer zorgt voor efficiënte en een prettige samenwerking.

Leer ons nog beter kennen